Viagra

tv-observationer

torsdag, oktober 24, 2013 0 0

Trinny & Susannah (ja, ja, men jeg har lige været hjemme, og jeg kan godt lide make-overs, iggå):
Hvorfor laver Søren Hedegaard sådan nogle american housewife/Crystal Carrington/Suzanne Bjerrehuus i Eleva2eren/wearingawig-frisurer? Og komplet umulige for (kiksede) mennesker (og almindelige dødelige) at sætte næste dag? Er han ikke sådan kendt med de kongelige-agtig?

For lækker til København (ja, ja, jeg ligger lige på sofaen, ing’):
Ham der Kaye? Altså? Jamen? Ikke for at være såda ih-altså-og-det-er-også-gået-nedad-bakke-for-civilisationen-og-hvorfor-skal-de-i-tv-når-der-er-hungersnød-og-verden-er-af-lave-og-var-der-ikke-engang-de-i-det-mindste-var-pæne. Men så alligevel lidt det sidste. For altså? Vi er enige om, han ikke er pæn, ikke? Er vi ikke? Altså at han måske kunne være sådan en, vi mobbede lidt (sig det nu bare) engang? Eller som ens mor sagde, at hun håbede ville være god til noget andet, for pæn var han da ikke? Men derfor kan han jo godt rende rundt og stille krav på tv. Det er ikke det. Vel.

Gift ved første blik  (ja, ja, jeg ser også andet kvali-tv…ish…lidt forsinket):
Ved ikke, om jeg kan sige noget, Dines ikke har sagt. Bortset fra jeg ikke har the hots for Simon. Men jeg vil også have ugentlige sessions med Pernille Østrem. Og hendes smykker. Eller falde i søvn til hendes stemme. Og måske en lille vipsky i baren med parterapeuten.  Og…måske en backup-plan…med sexologen i stribet bedstefartrøje. Bare fordi han kan sige så mange ting uden at fnise.

Og så lige noget helt off track:

The Black List:
Den er god! Tænker jeg. Men hvorfor skal den lækre lærer fra 90210 dø (undskyld for spoiler, hvis det er, at det er)?

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *