Viagra

hvad fanden sker der med #3

torsdag, februar 5, 2015 0 0

philippe-petit-between-wtc-towers-1974

 

at over 76.000 synes godt om ‘Salat Tøsen’ på Facebook?
Arhmen altså. Jeg bliver træt. Ikke fordi folk ikke må synes om salat, men kan vi ikke lade være med at styrke masserne i troen på, at det er okay at dele sammensatte ord, for ‘vi forstår jo godt betydningen’? Og så samtidig hidse os op over dem, der påpeger det, fordi de er smålige og sarte, og det var jo ‘ligesom ikke pointen’.

 

Inger Støjberg?

 

at folk starter deres status på Facebook med ‘så’. De har virkelig taget den der ‘in medias res’ til sig. ‘Så blev der lige bagt pølsehorn.’ ‘Så er der lige syv dag ved Gardasøen til mig og lillemor.’ ‘Så fik jeg sgu også lige tømt ryggen.’ ‘Så er der nøgendating på TV3. Juhu. Og vi skal have pølsehorn til.’

 

det der syndrom, hvor noget, man aldrig før har skænket en tanke, dukker op i ens hverdagsstrøm, lige efter man har beskæftiget sig med det et andet sted? Altså typisk skal man svare på noget i Trivial eller Bezzerwizzer, har ikke den fjerneste idé, og dagen efter ser man det i nyhederne/ har ens fætter linket til det på Facebook/ står det skrevet med blod i sandkassen i gården (arh okay, men altså).
Sidste eksempler fra min verden er TP-spørgsmålene:
1. ‘Hvad blev Philippe Petit arresteret for at gå på i New York i 1974?’
Jeg svarede ‘bøssebar’. Det var ‘en line mellem Twin Towers’. Næste dag læste jeg noget om ham i en avis.
2. Hvem kender vi på dansk ‘The rescuers’ som? Jeg aner ikke, hvad jeg svarede, men svaret er ‘Bernhard og Bianca’, og næste dag faldt jeg over en overspringsseance på Face, hvor man skulle spotte Mickey Mouse i en masse Disney-billeder…deriblandt The Rescuers.

 

pic: interiorator.com

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *