Viagra

hvad kan jeg blive?

søndag, oktober 26, 2014 2 0

IMG_3835

Engang i 9. klasse blev vi placeret i edb-rummet (sic!) i en form for lad-os-forberede-os-lidt-på-fremtiden-moment. Jeg mener, der var en form for katalog. Men der har vel også været en database-in-spe. Siden vi nu sad i computerummet. Det kan jeg faktisk ikke lige huske.

Men jeg kan huske to ting.

Det ene var, at vi var pænt færdige over, at tarmrenser var en af de ting, man kunne blive. Der var mange overvejelser om, hvad der kunne være værre end det. Bedemand, fodterapeut f.eks. Og så snakkede vi lidt om, at Jodle-Birge altså var det.

Det andet var, at jeg fik en mindre åbenbaring. Faktisk. Modsat hvad jeg ellers brokkede mig over den anden dag. Men det er så heller ikke en åbenbaring, der ligesom er kommet videre ud i verden. Men jeg fandt ud af, at jeg skulle være croupier. Croupier på et krydstogtskib. På den måde kunne jeg sejle rundt i hele verden og samtidig tjene penge. Tror faktisk, det var noget med 24.000, hvilket lød som ret meget. Altså jeg mener, det var jo hele ens frikort på et år.

Måske skulle jeg overveje at tage det op igen? Jeg skal vel bare lige få lidt mere styr på Black Jack, end jeg har, finde en sort vest, erhverve mig sådan en rage-til-mig-pind og købe nogle søsygetabletter?

2 Comments
 • Sarah
  oktober 26, 2014

  Sig endelig til, hvis du finder en rage-til-mig-pind (<3) et sted. Kunne godt bruge sådan én, selvom jeg ikke skal være croupier.

  • Omveje
   oktober 26, 2014

   Haha. Jeg fornemmer, vi er ude i noget lidt større rage-til-mig-koncept end bare plasticjetoner :-)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *