Viagra

i denne weekend har jeg…

søndag, marts 12, 2017 0 0

…på helt teenageagtig vis sovet til kl. 13 både lørdag og søndag.

…været max alene hjemme-hule-agtig med stier mellem tøj, take away, dyner, vasketøj og opvask.

…spillet sidste års nr. to i rækken af banen.

…konstateret, at en øl i badet og en efterkampssmøg stadig gør en lidt lykkeligere.

…købt syv karameller for en tyver i Westmarket og ærgret mig hele vejen hjem over, jeg ikke købte en flødebolle i stedet.

…konkluderet, at hele København har stået i et par måneder med hånden på dørhåndtaget og bare ventet på den der forårsdag, hvor de kunne komme ud og gå og sidde på trappetrin med latter og snappe solbilleder til hinanden. Det var fandeme også rart, og jeg kunne næsten lugte både rosé og grill.

…lagt vejen forbi Kyoto og luret på Rodebjers nye sager. Av av, nu er der både noget i bubblegum (som pt. kan fås med 20% hos Boozt) og noget i 90’er-vidde på vej til adressen.

…fejret foråret ved at tage på brun bodega-crawl.

…hørt både Toto, John Mogensen, Poul Krebs og Berlin på Tour de Brun Bodega på Østerbro.

…måttet holde mig pænt lang tid, da en Karina var gået pænt kold på toilettet, og hendes kæreste med hestehale i skægget lige skulle fortælle mig lidt om at slå tilbage på kvinder, fordi der var ligestilling, at ordet kælling egentlig var kærligt og ment og andre poetiske vendinger.

…gættet på, hvad bartenderen hed. Han hed hverken Leif, Erik eller Benny, men Per og havde efter sigende været mangemillionær.

…lige nuppet en hurtig snak om, hvor vanvittigt det er, at vi er til, og at mariehøns har prikker, og firben taber halen, og at hovedet sidder fast på vores rygrad, at vi ikke ser ens ud allesammen, og hvad fødekædens formål er.

…besluttet, at det virkede som en god anledning til lige at fejre livet lidt og skåle igen.

…kørt i faste sæt med en vodka og red bull, en hof og et glas vand.

…snappet, men glemt at gemme bare et enkelt billede fra aftenen. Har til gengæld lang samtale mellem Søren Pabe-klon med affarvede øjenbryn og veninde.

…bare ikke lige fået skiftet til andet end nattøj i dag.

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *