Viagra

ingen kommer nogensinde til at fatte

torsdag, februar 12, 2015 5 0

Skærmbillede 2015-02-11 kl. 17.05.54

…posthusnummersystemet. Hver evig eneste gang er der nogen, der går i flitsbue over, at de jo ”ikke tager 600-numrene overhovedet” og stadig ikke har fattet, at numrene bliver spyttet ud i den kø, de er taget i. Hvorfor er så rent faktisk skal være forskel i nummersystemet, ved jeg egentlig ikke. Det er jo de samme mennesker, der ekspederer.

…at det der to centimeter lavereliggende fortov på Vester Voldgade er en cykelsti.

…sensorvandhaner.

5 Comments
 • Mia / Den Pæne Overflade
  februar 12, 2015

  Sensor vandhaner er mig sgu lidt af en gåde. Bevares det sparer vand. Men hvem blev nogensinde glad af at vaske fingre på en sådan?
  Eller når de står på universitetet og man har virkelig brug for at fylde sin vandflaske. Så er det bare øv og dårligt design.

  • Omveje
   februar 12, 2015

   Har ikke engang tænkt på det med vandflasken, men det er sgu da rigtigt. Så skal man ligesom have sine naller som mellemlægspapir.
   Men det andet er, at man står der smurt ind i sæbe og vifter foran en metaldims som en vanvittig. It never works.

  • Omveje
   februar 12, 2015

   Sikke en flot blog, du har!

 • Marie
  februar 15, 2015

  Sensorvandhaner giver da god mening :)
  Tanken er vel, at du ikke skal skrue på håndtagene først med dine beskidte fingre og så bagefter med de rene, som du så får bakterier på. Giver det mening? :)

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

  • Omveje
   februar 16, 2015

   Altså formålet forstår jeg godt, selvom jeg ikke er udpræget bakteriebange, men 9 ud af 10 gange står man jo bare og vifter foran et stykke bøjet metal med hænderne smurt ind i sæbe uden nogensinde at få vand ud…det var mere det, du ved :-)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *