Viagra

Jeg er…

onsdag, marts 2, 2016 2 0

Skærmbillede 2016-03-01 kl. 21.09.36

…sådan en, der hader at gå i bad. Undtagen de her aftener, hvor den har stået på fodbold i minusgrader. Der er det okay. Men ellers er det bare en irriterende, langstrakt, besværlig handling.

…ret god til at lave fastelavnskostumer.

…en, der godt kunne tænke mig at være mere crafty, end jeg er. Jeg kan sagtes se møbler og løsninger for mig, men det er sjældent rigtig det, det ender med at blive til.

…blevet bevidst om, at v-hals er godt, når man er bred på overkroppen. Det kunne nogen måske godt have påpeget for mig før. Jeg har cirka nul ting v-hals. Hvorfor får man egentlig ikke en personlig stylist tildelt af kommunen i en periode af sit liv – bare lige for at blive skarp på de vigtigste ting? Måske i en pakke med en revisor, en diætist, en rengøringsekspert og en allround voksen. Skift det ud med sløjd. Hvis det da stadig findes.

…typen, der har 142 rosetter fra mit teenhood, hvor jeg gik til hestning. Og en rekord på 1,60 i spring. Altså i højde, ing’.

…faktisk pænt presset, hver gang der er en til fodbold, der siger, at vi skal se at få ‘strukket ud’.

…delvist ærgerlig over, at jeg ikke bare var spontan og slog til på en Poeten-sofa i weekenden, og delvist lettet over, at jeg ikke gjorde det.

…ret øvet i at komme til at sætte et sæt kontaktlinser oven i et andet.

…spændt på, hvad det der Værk kan.

…stort set inde på Sprognævnets hjemmeside hver eneste dag.

…pænt træt af den tvilling af en teenagebums, der har slået sig ned midt på min kind. For helvede, kunne vi ikke blive enige om, at der var nogle få fordele ved at være typen, der kan huske EM ’92-

…forundret over, hvad der egentlig er med Jens Gaardbos hår. Er faktisk ret fascineret af det. Men overrasket over, han taler så jysk, når han ikke læser nyheder op. Og ja, jeg så lige lidt af det der dilemma-halløj med Meyerheim på Charlie. Jeg finder selv ud.

 

2 Comments
 • A+K/VenterPaaVin
  marts 2, 2016

  Hvis du slår til en anden gang, og fortryder overtager jeg mææægtig gerne poetsofaen uden kvaler B-)

  – Anne

  • Omveje
   marts 2, 2016

   Det er noteret. Jeg tror ikke, man fortryder, hvis man først slår til. Med mindre man altså skal leve uden mad og lys i en måned!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *