Viagra

jeg savner lidt #11

fredag, august 25, 2017 7 0

Dengang ens største frygt var kviksand.

Dengang ens højeste ønske (næsten) var at få lov at tømme et supermarked på tid (og jeg har virkelig ofte tænkt over, hvordan jeg ville gribe det an …)

Det der australske børne-tv med fyrtårnet og den gode kendingsmelodi.

Dengang den første vandrende ved Vesterhavet bare var en illusion af sandslotte og vandmandskastning og ikke børnepis og klamhed.

Humørurene.

24 Saltum-Rørkær-sodavand for 24 kroner. Bland selv. Flest Las Cola. Og måske en enkelt af de grønne.

7 Comments
 • Girl Interrupted
  august 25, 2017

  Tak! Jeg er ikke alene! Jeg har i årevis fantaseret om at tømme et supermarked på tid. Hvis skal være ærlig, begrænser det sig ikke kun til supermarkeder. Hvordan ville du egentlig gribe det an? Tørvare, frost eller detailvare? Det er sgu svært …

  • Omveje
   august 25, 2017

   Jeg har faktisk lidt svært ved at tænke det til ende. Det er lidt stressende. Men jeg tænker at gå efter noget dyrt: kød, vin (måske?) og så måske ting, jeg bare godt kan lide, som jeg synes er dyre…Bülow eller sådan noget. Hvad ville du gøre?

 • VenterPaaVinBlog
  august 25, 2017

  Ej, det med supermarkedet har jeg altså også funderet en del over. Altså, hvad hvis den sort klap bare går ned? Eller man ikke ved, hvor skumfiduserne står?

  – A

  • Omveje
   august 25, 2017

   Haha, skumfiduser alligevel. Jeg er vild med det. Men ja, tænk sig, hvis man bare begynder at hamstre billigt toiletpapir?!

 • Ida
  august 25, 2017

  Jeg tænkte ofte over det med supermarkedet da jeg var barn. I mit hoved var det altid et supermarked med masser af lejetøj og slik, i mit hoved ville jeg altid gå efter de runde matadormix æsker og lego! I dag ville det nok se lidt anderledes ud, nok ala mørk chokolade, kød og trøffel oile..

  Og apropos tv-serier der sender en tilbage til barndommen, så var jeg hel vild med the tribe! Sender mig fluks tilbage til folkeskole tiden!
  https://www.youtube.com/watch?v=2qvsbHlgNjM

 • lillelyngs blog
  september 5, 2017

  Jeg er først lige faldet over din blog her til aften, og sikken en skam. En skam at jeg ikke fandt den noget før, altså. For jeg er vild med den. Du har i hverfald lige fået en ny læser med i bagagen herfra ;-)

  nouw.com/lillelyng

  • Omveje
   september 6, 2017

   Tusind tak. Det lyder dejligt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *