Viagra

mindfullness

fredag, maj 23, 2014 0 0

Jeg tror, jeg har fundet ud af, hvad mindfullness er. Jeg plejer at sammenligne det med noget med at stå i kø i Netto. For det har jeg vist hørt et sted (nej, jeg var sådan en, der ikke orkede firmakurset hånd-i-hånd-mindfull – undskyld).

I dag besluttede jeg mig for at gå en formiddagstur for at komme godt i gang med dagen. Og så kunne jeg jo lige så godt smutte forbi posthuset. Det kunne være rart at få hentet alle fire (!) pakker. Fordi så starter man dagen godt. Løgn.

Lige inden jeg gik ud af døren ringede postmanden på, og han havde – ud over en femte(!) pakke – en seddel fra en pakke forsøgt leveret i går. Score.

Nå, men hej solsin, termokrus med kaffe og en masse forvirrede turister. Og ind på posthus. Ooog være 15 numre bagud i kø. Som går ueeeeendeligt langsomt. Og der er varmt. Og folk, der ikke kan finde ud af, hvor de bor, hvordan man køber posthus, og hvad de skal med deres liv. Som allesammen skal have det løst hos posthusdamen med strækbind på albuerne og hårsprayet bobbet stewardessehår.

Endelig fremme får jeg mine to pakker. Den tredje kan hun ikke finde. Men hun finder årsagen. De har ikke fået den pakket ud endnu. Simpelthen. Kl 10.30. De forsøger at nå det inden 10, men det er svært.

Og det forstår jeg sgu godt. MEN: Mindfullness er at smile og sige “Det er også ok. Jeg kommer herned igen senere (og står i kø i en halv time). Hav en god dag.” i stedet for at svinge et postkortstativ oven i hovedet på nogen. Det er det, man lærer på virksomhedskurser.

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *