Viagra

vil du gøre det igen

torsdag, maj 22, 2014 0 0

Vil du gøre det igen?

Det er der mange, der spørger om. Det lyder som om, jeg har sprunget bungyjump, fået 8 børn på een gang, trainsurfet eller fået tatoveret Justin Bieber på brystet. Det har jeg ikke.

Folk spørger, om jeg ville tage ud som skireporter igen.

Som udgangspunkt: nej. Hvorfor? Ikke fordi, der er noget i vejen med det. Det er en fed mulighed for at stå på ski i fire måneder og blogge og filme og lave noget af alt det, man synes er sjovt.

Så hvorfor ikke?

Jeg synes bare ikke, man skal gøre det samme igen. Hvis man gør det samme igen, bliver man den der…ja, den der, der gør det samme igen og igen. Guiderne forbliver samme alder. Det gør jeg ikke. Jeg skal holde alting op mod sidste år og ser få ting for første gang. Det er selvfølgelig altid en ny oplevelse, men ikke lige så ny som alle de andre steder på kloden, jeg ikke har været, eller alle de oplevelser, jeg ikke har prøvet.

Skal jeg være væk fra familie og kæreste og venner fire måneder igen (og det skal jeg nok), så skal det være for at tage til karneval på Tobago, vade på tåspidser igennem Chile, sidde i sidevognen på en motorcykel i Mongoliet eller noget meget mere banalt, men helt helt andet.

Og så en lille “aldrig sige aldrig”: Skulle skireporteren få nyt format og handle om f.eks. en måned i et andet koncept eller andre betingelser, kunne jeg godt overveje det. Så meget er jeg alligevel heller ikke en, der står ved alt, det jeg siger, vel.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *