Viagra

når jeg bliver konge #7

fredag, august 19, 2016 2 0

tumblr_lyc1n5W2ue1r3zynvo1_500

Skal kød fandeme til at komme i nogle fornuftige pakkemængder – altså to mennesker bliver jo ikke mæt af 280 g kylling, men vi skal jo heller ikke bruge 600 g (og ja, jeg kan bare gå til slagter, men de er allesammen halal og har kun kylling på frost, og ja, jeg kan lade være med at spise kød til fordel for miljøet, men jeg kan virkelig godt lidt kød, igås…også miljøet, men rigtig meget kød)

Skal man have små simple morgenmadsbikse, der står som et lille tårn hen over cykelstien, hvor man betaler forud, så man ikke skal af cyklen, men bare får sin Louise Special smidt i kurven hver morgen.

Kan vi godt stadig have græsk-romersk brydning på OL-programmet, men det bliver altså ikke transmitteret på tv. Beklager.

 

 

2 Comments
 • Lotte
  august 19, 2016

  Faktisk er al kyllingekød halal efterhånden. Kun noget meget dyrt noget fra et bornholmsk slagteri er ikke – for der kan de ikk få nogen muslim over til at velsigne kødet (sagde min slagter) – men tjek bagpå næsten hvilken små helst pakke kylling, så finder du sådan et lille mekkatårn, som er tegn for halal. Syns det er træls. Sådan af princip.

  • Omveje
   august 21, 2016

   Nå for fa’n, det anede jeg ikke. Men det var faktisk heller ikke det, jeg mente. Men kan godt se, at det er sådan, indlægget lyder. Jeg mente bare, at man ikke kan få andet end frossen kylling ved slagterne her i nærheden (som er halal). Men ved nærmere eftertanke ved jeg egentlig ikke, om man kan få frisk (ikke frossen) kylling hos en ikke-halalslagter…?! Men i øvrigt interessant – gad vide, om alle ved det? For som du siger, så er det egentlig unfair, man ikke selv kan vælge. Af princip.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *