Viagra

når jeg bliver konge #8

torsdag, oktober 20, 2016 3 0

giphy-3

…må kameraproducenter, tv-producenter og den slags ikke laver underlinjer og subbrands, man skal forholde sig til, så man selv skal sætte sig ind i, om ens behov er mest det og det eller det og det. De må starte ved A og slutte ved Z og bare hele tiden lave bedre og dermed dyrere ting, og så vurderer man bare, hvor meget man vil bruge, og så er den ikke længere.

…har man ikke sløjd og billedkunst i skolen, men sådan et fag, hvor man lærer at sætte en lampe op, bore et hul i væggen (og regne ud, hvilken væg det er, og hvilket bor der skal bruges), fikse en opvasker, ordne et toilet, der løber/stopper/spasser ud og andre ting, som er en anelse mere brugbare end bordskånere og askebægere.

…bliver vi fandeme lige helt enige om, hvad der er Europa, og hvad der ikke er.

…må man godt bruge sådan en taske på hjul, selvom man er under 60. For jeg tænker sgu da, de er ret smarte?

…kan man få måltidskasser, hvor man må sætte kryds ved “uden kål, løg, syltede ting og andre klammerter”.

3 Comments
 • Karoline Mathilde
  oktober 20, 2016

  Du måtte gerne blive konge i mit land.
  Indtil da kunne vi eventuelt splejse om en måltidskasse. (Eller du kunne fortælle, hvem det er, som gavmildt sender syltede sager ud?)

  • Omveje
   oktober 20, 2016

   Yes, endnu en undersåt til samlingen ;-) Ja, for fanden. Vil du have alt det syltede? Min kæreste er dog også svært glad for det. Vi har forsøgt os med Årstidernes LowCarb, meeeeen der er meget, som undertegnede vrænger på næsen af. For formålet kan vel ikke bare være at udvide sin horisont, vel?!

 • Maja
  oktober 21, 2016

  Når jeg kommer slæbende med to fyldte indkøbsposer og mine arme er begyndt at hænge nede ved anklerne, så misunder jeg så meget alle pensioerne og deres skotskternede rulletasker. The struggle, for real.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *