Viagra

og nu vi er ved det der med

tirsdag, februar 18, 2014 3 0

manbandlive1efterorange og bordeaux og sådan.

Jeg kunne sgu godt lide de der ManBands optræden. Men det er også en røvgod sang. Og ja, jeg ser x-factor – skal vi virkelig igennem det først? Og ja, nu har jeg også en eller anden form for ligegyldig og ikke spor populær holdning til det. Åbenbart. Eller i mangel af bedre. Eller bare fordi, at jeg tror, næsten alle har det. Undtagen dem, der har brug for at proklamere, at de ikke har…speciella-style.

Ok, off topic. Men. Hvad fanden i helvede? Hvem er det, der klæder de stakkels mennesker på? Hva’?! Er det en eller anden form for akutjob? Eller har de flyttet på Valomanden? Altså?

Det er ikke, fordi ManBand behøver være i tre nuancer af sort og samhørighed. Men o-r-a-n-g-e skjorte? Og rød rullekrave med blazer over? Og noget navy/på besøg hos sviger-team? Altså what the fuck?

Hvis man endelig skulle dyrke de der vi-arbejder-på-kontor-på-meget-stor-arbejdsplads-som-muligvis-har-små-cubicles-selvom-det-vist-kun-er-i-USA-og-vi-har-lige-lavet-årsrapporteren-færdig-look, så tag det dog hele vejen. Det der. Altså. Nej, jeg gider ikke engang sige det.

 

pic: dr.dk

3 Comments
 • Jens
  februar 20, 2014

  Øhhh, og lokumsbrættet og sølvkæden? Hvad er det, der foregår?

  • Omveje
   februar 20, 2014

   Arhmen, jeg ved det ikke. Et udslusningsforløb af en slags for en eller anden forstyrret skabning?

 • Betina
  februar 24, 2014

  Jeg vil også gerne lige kaste den unge pige der så fint (eller so and so) sang Marie Key. I graviditetskjole, fodformede sko og russersmykker. Eller Henriette eller hvad hun nu hed i hendes voksen plastikhagesmækpeplumnederdelsting!!?

  Seriously DR, det mener I ikke?!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *