Viagra

på det sidste har jeg…

mandag, maj 15, 2017 2 0

…spist god mad på Väkst og et meget undrende (og egentlig også lidt uhøfligt blik) fra tjeneren, da jeg bad om den lyseste hvidvin, de havde.

…konstateret, at tjeneren absolut ikke fattede den simple besked, da hun kom med en grøn flaske (hvor man jo ikke kan se farven) og hældte en tisgul vin op. Men den smagte nu meget godt.

…set Ghita Nørbys afskedsforestilling sammen med en flok af pænt meget ældre mennesker. Det er en rigtig god forestilling, og bortset fra at der var 400 grader i salen, hvilket udfordrede øjenlågene lidt, så blev jeg både underholdt og klogere – var fx ikke rigtig klar over, at Sarah Bernhard var en skuespillerinde…there I said it. Altså jeg troede selvfølgelig ikke, hun bare var en kage. Men jeg havde bare ikke lige taget stilling til, hvem hun så var.

…fået højdeskræk på Bakken, så jeg sad helt stiv og bleg i en form for flyvemaskine, som var…ja, faktisk ikke spor langt oppe….

…konstateret, at når Bakken skriver “italiensk is”, er det i virkeligheden Dumle-is, Lion-is, Superflyer-is og den slags. Lige noget for en pige som mig, som man siger!

endnu en gang hilst på Misse Møghe og Oberst Hackel. Arhmen, det er sgu da lidt hyggeligt.

…endnu engang været lige lovlige tidsoptimistisk og troet, at jeg bare lige kunne svinge over på Hovedbanen et kvarters tid, før jeg skulle være et sted i Nordsjælland. Det kan man ikke. Slet ikke.

…gået og været jævnt irriteret over en fyr, som gik rundt i Meny og instruerede en kæreste eller ven i, hvordan man googlede Gus Hansen (sagt på godt amerikansk) rigtigt…troede jeg….indtil jeg ved kassen konstaterede, at det faktisk var Gus Hansen….med armene fulde af kartofler og en MacBook, der altsammen røg i cykelkurven…pænt mærkeligt.

…fundet de små røde kakaoer i Meny…hurrraaaa.

…set Eurovision og haft en fest på Twitter. Det er evigt underholdende. Jeg kunne i øvrigt godt lide vinderen. Og Belgien. For the record.

…bedt min mand om at stoppe med at jodle hele morgenen. Han havde også set Melodunten.

2 Comments
 • Maude
  maj 15, 2017

  Jeg troede Sarah Bernhard var en kage?…. Said it.

  • Omveje
   maj 15, 2017

   Det er det jo sådan set også. Men den er opkaldt efter skuespillerinden af samme navn.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *