Viagra

8 ting jeg ikke forstår

torsdag, maj 11, 2017 2 0

…den her illustration i et DSB-tog??

…hvorfor Aerosmith, som jeg stadig elsker højt, selvom det ikke er noget, man praler med (længere), har valgt at kalde deres afskedstur for AeroVederci Baby? Arhmen, for fanden da. Det er altså nok til, at jeg ikke kommer.

…hvorfor det pludselig generede mig, at jeg hverken vidste, hvad rønnebær eller selvmål hedder på engelsk?

…hvor mange gange de der videoer med finske teenagepiger, der konkurrerer på kæpheste, skal dukke op i mit feed? Og helt ærligt, hvis vi ‘hestepiger’ ikke var stemplet i forvejen, så er vi sgu da nu (eller tager de der kæphestepiger mon faldet for os?)

…hvor genialt det er, at det der med at ryste sin iPhone som fortrydknap faktisk virker.

…hvorfor folk i teateret har så meget behov for at grine, selv når det er skidealvorligt? Det er så anstrengt at være alvorlige sammen, at alle venter på et comic relief. Og så tager de hvad som helst. Også når det er meningen, det skal være tragisk.

…hvorfor det ikke kan lykkes mig at finde svar til en triviatirsdag på, hvorfor man bliver en haj til noget, hvorfor man er en ørn til noget, og hvorfor noget gør nas?

…at det i dag er 20 (TYVE!) år siden, jeg blev konfirmeret. I Sisters-kjole. Og med fake Dr. Martin på Blå Mandag. Jæs.

Der findes flere ting, jeg ikke forstår blandt andet her, her og her. Ja, der er åbenbart en del.

2 Comments
 • Anne
  maj 11, 2017

  De dér bamser… Mon ikke det er fordi der tidligere var familiekupé og legehjørne dér / i den vogn?
  Og findes der overhovedet legehjørner i DSB tog mere? (spørger hende der altid tager Go-more til Jylland nu pga. (over)prisen på togbilletter.)

  • Omveje
   maj 16, 2017

   Det har du da garanteret ret i!! Havde jeg ikke tænkt på. Nej, jeg tror, de er longgone. Kun familievogne. I den tro, at unger ikke skriger i alle andre vogne.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *