Viagra

seks optursting

onsdag, december 3, 2014 2 0

Skærmbillede 2014-12-03 kl. 10.42.56

1. To mænd i krydset ved Stormgade og H.C. Andersens Boulevard udfører i real life en gammel aarhusianervits, da de påpeger, at jeg ikke har lys på, og jeg med et smil og en smule fryd kan sige: “Det kommer såmænd, når man kører. Ret smart, ikke?”

2. Sender en mail til et større dagblad efter et afslag på en ansøgning og forventer højest at få en “ja, ja, vi gemmer dit navn, hvis det skulle blive relevant” tilbage, men får i stedet mail fra redaktionschef med udredning af personlig ansøgningsskala, hvor mange stjerner jeg havde indkasseret, hvad hun i øvrigt synes og generelt bare en masse optur at bygge sin dag og sin måned og sin biks på.

3. Unavngivne folk, der arbejder på unavngivet forlag, som kaster magasiner i grams, så man kan junke magasiner, lakridschokoladekalender og kaffe på en arbejdsdag i december (altså ikke i dag, vel, I’m hard at work)

4. At Den Sorte Diamant hver dag kl. 13.00 spiller et lille stykke Fuzzy-komponeret klassisk musik. Det er sgu da optur? Især da de lige fik flettet Bjældeklang ind i det.

5. Når universet kaster lidt juleoverskud i den her retning og lader den kurve, som har været kilde til mange tårer, og som man troede var uomtvisteligt stigende, stagnere. Bare for en stund.

6. Tre dage til føller. Og vel og mærket tre dage, hvor jeg hver dag skal pointere, at min veninde, som har fødselsdag i dag, er meget meget ældre end mig.

2 Comments
 • Majgaard
  december 3, 2014

  Herligt indlæg. Jeg ser frem til en snarlig update på alle disse uptours

  • Omveje
   december 4, 2014

   Og det skal du få. Dynamoen virker i hvert fald stadig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *