Viagra

seriøse voksenpoint…

mandag, juli 6, 2020 0 0

Der er nogle ting, der udløser de helt store voksenpoint. Eller sådan føler jeg det i hvert fald. At køre i bil med sit barn alene er en af dem. For nogle hverdagskost og piece of cake, uden tvivl, men jeg synes, det er meget mor-agtigt, meget ansvarligt og meget voksent.

Men det gjorde jeg så i lørdags. Bare mig og min baby. Og jeg er virkelig glad for, der ikke findes lydoptagelser fra indersiden af den bil. Vi kørte til et større shoppingcenter. Ligesom cirka 4000 andre. Fuck me, anden omgang voksenpoint – at finde en p-plads og rent faktisk parkere på den med ganske få cm til hver side. Ikke min yndlingsbeskæftigelse. Heldigvis var der ingen, der dyttede ihærdigt bag mig, så jeg kunne roligt bruge de tre forsøg, der skulle til!

Baby først i bæresele og siden i indkøbsvogn (også virkelig voksen ting at gøre), medbragte net under armen (igen – topansvarligt), handle handle handle, det pisser ned, af sted med os.

Ingen ridser, ingen dyt, alt er godt. Føler mig som den vildeste supermom. Og så opdager jeg noget, der sidder og flaprer mod ruden. Så har jeg fandenfuckme for første gang i mit liv fået en p-bøde. Fordi jeg så alligevel ikke er voksen nok til at vide, at man skal stille sin skide p-skive sådan et sted. På 700 kr. Seriøst 7-0-0 kroner. 700 kroner for at slentre rundt og konstatere, at jeg har GLEMT noget. Ikke været i ond tro. Ikke udnyttet systemet. Ikke stjålet fra de handicappede. Ikke gjort skade på andre. Bare glemt at knipse til en lille pil af pap. Kan faktisk godt forstå, at Linse får lyst til tæve nogle p-vagter indimellem. Altså, det siger jeg ikke er ok, men kan godt forstå, hun får LYST, iggå.

Nå, men det er da gedigne voksenpoint med sådan en bøde i hvert fald. Hvis man skal sige noget.
Røvbananer.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *