Viagra

Spontane Susanne

mandag, februar 3, 2014 3 0

Jeg skulle skrive noget om at møde mennesker. For jeg møder helt sygt mange mennesker her. Men jeg har glemt, hvad det var.

Al min tankevirksomhed går til at prøve at være sjov på kommando. Og spontan og ud af boksen og hæmningsløs. Som jeg overhovedet ikke er. Faktisk. Og lade være med at tude, når jeg får kritik.

Faktisk er det ret anstrengende gerne at ville være noget. For eksempel skide spontan og ligeglad og mindre analyserende og tænkende og mindre f*cking velovervejet. Fordi man ved, det ville gøre livet lettere. Men det er også lidt skizo og rende rundt og være sådan. For jeg er ret god til at lade som om, jeg er sådan. Det er jeg bare ikke. Det har jeg vist fablet om før.

Men gad vide, om det er lettere? At være mere ligeglad. Ligesom man nogle gange tænker, det ville være lettere at være dummere. Eller have færre ambitioner. Eller være en mand.

You know.

3 Comments
 • Ibs
  februar 3, 2014

  Ja for fanden, det ville være så meget nemmere, hvis man var halvdum. Så halvdum, altså, at man ikke selv var bevidst om det.

 • Carportognoia
  februar 7, 2014

  Jeg har altid ønsket mig at være smuk & dum i stedet for ikke-så-smuk & rimeligt-klog.

  Og så fik jeg lov at prøve: Jeg tog til El Salvador (blablabla, jæsjæs) og var pludselig den, der intet fattede, og intet klogt kunne skrive. Men som til gengæld havde det lysagtige hår og de blå øjne og derfor var den hotteste i rummet.

  Det. Var. Frygteligt.

  Jeg vil aldrig være dum igen. Eller… så vil jeg i hvert fald være så dum, at jeg ikke fatter, at jeg er det.

  • Omveje
   februar 7, 2014

   Det vil jeg nok egentlig heller ikke. Men så uden ambitioner. Eller knap så…analytisk. Nej heller ikke. Mindre tænksom. Egentlig ikke. Men det er jo bare, fordi jeg prøvet det. Tænkt tanken. Argh – kan du se det, our minds are consuming us…:-)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *