Viagra

tilbage til tilbage igen

tirsdag, august 23, 2016 6 0

Skærmbillede 2016-08-22 kl. 21.26.52

Jeg fik en rigtig sød mail fra en læser. En rigtig læser. Meget syret oplevelse og også ret awesome oplevelse. Hun skrev, hun håbede, jeg vendte tilbage – at hun godt vidste, at det at miste sin far og så holde bryllup kort tid efter nok godt kunne slå en lidt ud af kurs på hver sin måde. Men at hun alligevel håbede, jeg fik lyst til at komme tilbage.

Og hun har ret. Det har slået mig ud af kurs. Kursen er nok endda lagt helt om. Det går ikke bare over. Og det er meget at skulle rumme både at mangle sådan helt ind til benet og så holde sit livs fest. Men det har vi gjort, og det er dejligt. Der skal også nok komme mere om det. Det lover jeg. Både det ene og andet. Hvis nogen gider høre det.

Men hun havde jo også ret i, at jeg gerne ville tilbage. Tilbage til at skrive lidt hverdagsnoter og røvere fra tid til anden. Så her er jeg. I et forsøg på det. Listerne og betragtningerne er jo ikke gået væk siden sidst, men de kan føles lidt hule, så indimellem kommer der måske også nogle lidt tungere betragtninger. Måske.

Nårh ja, og så er min veninde gået på barsel og keder sig. Så hun hepper også fra sidelinjen på bloggen. Det er da hyggeligt.

PS. Det lader til, at nogen tog det her indlæg ret bogstaveligt. No need. Det var bare observationer. Ingen bliver korsfæstes, tænkt dårligt om eller hyttet på venneskrotpladsen, hvis de siger noget dumt, eller ikke ved, hvad de skal sige. For fanden, jeg ved heller ikke, hvad man skal sige. Det er jo pointen. Vi ved ikke, hvad vi skal sige. Og sådan er det.

6 Comments
 • A+K/VenterPaaVinBlog
  august 23, 2016

  Vi er fler’ der hepper (:
  Og hey: Håber du lander på benene blogging eller ej (:

  – Av

  • Omveje
   august 23, 2016

   Tak, det er rart at høre. Jeg skal nok lande på benene. Det er jeg på en eller anden måde. Det er bare en anden vej frem i verden, må det være.

 • www.skøreliv.dk
  august 23, 2016

  Dødsfald og bryllup på næsten samme tid, så bliver man altså slået ud af kurs! Ellers er man jo slet ikke menneske! Jeg mistede selv min far i forsommeren, men heldigvis havde jeg ikke noget bryllup samtidig. En del andre ting dog, og ikke desto mindre, så har sådan nogle ting det med at klumpe sig sammen. Skæbnen presser i høj grad citronen ind i mellem. Gode tanker fra mig!

  • Omveje
   august 23, 2016

   Tusind tak. Ja, på det tidspunkt virkede brylluppet helt ligegyldigt. Men det var selvfølgelig ikke. Faktisk betød det måske mere end nogensinde.

 • hende med mailen
  september 3, 2016

  Kan oplyse om at det også er en ret syret oplevelse ar læse et blogindlæg hvor man bliver referer til.

  Men hvor er jeg glad for keg fulgte impulsen om at skrive til dig og at du ikke fandt det anmassende.

  PS. Glad for du er tilbage.

  • Omveje
   september 6, 2016

   Ja, det kunne jeg forestille mig. Men når nu nogen giver en et spark bagi, så skal man også give et anerkendende nik tilbage!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *