Viagra

ting (service)folk skal holde op med

søndag, april 8, 2018 2 0

Hos cykelsmeden:

At bebrejde dig/belære dig/halvudskælde dig, fordi du ikke har hverken pumpet eller smurt din cykel siden sidst. Det er jo for fanden derfor, jeg er her nu.

Hos frisøren:

At bebrejde dig/belære dig/halvudskælde dig, fordi du ikke har brug hårkur eller fået klippet spidser. Det er jo for fanden derfor, jeg er her nu.

Hos tandlægen:

At bebrejde dig/belære dig/halvudskælde dig, fordi du ikke har brugt tandtråd. Det er jo for fanden derfor, jeg er her nu.

Hos vippe-bryn-sted:

At bebrejde dig/belære dig/halvudskælde dig, fordi du ikke har vedligeholdt og i øvrigt ikke vil købe serum til 800 kroner per dråbe. Det er jo for fanden derfor, jeg er her nu.

Hos negletekniker:

At bebrejde dig/belære dig/halvudskælde dig, fordi du har hevet shellac’en af selv. Det er jo for fanden derfor, jeg er her nu.

Hos kosmetolog:

At bebrejde dig/belære dig/halvudskælde dig, fordi din hud er tør, og du ikke har brugt diverse cremer. Det er jo for fanden derfor, jeg er her nu.

Hos fys:

At bebrejde dig/belære dig/halvudskælde dig, fordi du ikke rigtig har fået lavet de der øvelser eller skrevet ned, hvornår det gjorde ondt. Det er jo for fanden derfor, jeg er her nu.

2 Comments
  • K.Stender
    april 9, 2018

    Det er dine hårdt tjente penge. Jeg ville finde nye service providers, hele cirklen rundt, hvor skæld-ud ikke indgår i pakken.

  • rijaH
    april 9, 2018

    Hahhaha, amen!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *