Viagra

i ugens løb har jeg …

søndag, april 15, 2018 0 0

…forelsket mig i ikke mindre end fem forskellige par sneakers. Blandt andet de her fra Adidas. Et af de andre par har officielt farven havegrød.

…fået det dårligt under en løbetur i Fælledparken, inhaleret en proteinbar fra Fitness.dk i og samtidig konstateret, at mine fingre var vokset til tredobbelt størrelse – altså bogstaveligt blevet talt Anna og Lotte-tykke.

…haft lyst til at stjæle min mands løbehjul til arbejde.

…indset, at det nok ikke er alle 5+ km, der er fede på løbehjul.

…mistet alle mine favoritmarkering på Boozt og prøvet ihærdigt at bilde mig selv ind, at det bare ikke var meant to be.

…shoppet for alt for mange tusind kroner badetøj. Men nu er jeg fandeme også klar.

…været på overkonceptualiserede Pincho Nation og bestilt skøre drinks med sure bånd (yaaas) og miniretter på en app. Små retter, mærkelige drinks, corny koncept og ingen menneskelig kontakt – what’s not to like. Og Marianne-bolsjer på toilettet! Og selfie. Også.

…spist McD to gange på under 12 timer og spist æg og rejer tre gange på tre dage.

…spildt danskvand ud over gulvet på arbejdet og beskyldt min kollega for at være inkontinent (altså kun for sjoooov, iggå).

…for Gud ved hvilken gang været på Centralhjørnet. Med Uffe Elbæk og resten af Alternativet. Og den sure bartender, hvor man aldrig må bestille musik. Og i hvert fald slet ikke Daniel Bedingfield.

…grinet på den onde Disney-måde, da min mand faldt big time i en tøjbutik på min nevøs løbehjul.

…praktisk talt løbet ind i kronprinsessen på min løbetur og fandeme ikke spottet hende, før min løbemakker gjorde mig opmærksom på det. Stik dog lige en albue altså.

…spist på, hvad der åbenbart er Vesterbros nye it-sted, Mangia (som vi har talt ondt om mange gange forinden, fordi det…ja okay, så alt for smart ud). Med en baby i barnevogn på den ene side og otte granvoksne og granfulde mænd, der spillede melodier på vandkanden på den anden side. Og Sofie Lassen-Kahlke og Blachmann i baren. Altså ikke sammen. Okay, det var faktisk sidste weekend. Men jeg følte lige for at namedroppe flere kendte.

…stået i kø til et diskotek. Det er fandeme længe siden, jeg har gjort det.

…været på stadion. Sjålålålå.

…stenet over det her med at kende forskel på ting – og over, hvor mange ting der findes to ord for på engelsk, men ikke på dansk.

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *