Viagra

to ting jeg lige har købt fra asos

lørdag, maj 20, 2017 0 0

Jeg har brugt lørdag formiddag på at høre Spandau Ballet(!) og prøve to nye ting fra ASOS. Engang var ASOS min foretrukne webshop, men det er efterhånden længe siden, jeg har benyttet dem. Måske fordi Boozts sortiment bliver bedre og bedre, og fordi jeg synes, der bliver længere og længere mellem de fede udpakninger fra ASOS.

Nå, men jeg havde bestilt to ting:

Denne her, som er way outta my comfortzone, men synes ligesom, den kunne noget, jeg skulle prøve. Det kunne den så ikke, kan jeg fortælle. I hvert fald ikke på mig, hvor jeg bare lignede en småfed dame med en oldengelsk halskrave og bjælder på armene. Så deeet.

Og så en cowboyjakke. Fordi jeg tænkte, at det fandeme må være tid til at forsøge sig med det igen efter en tyve-ish år. Og så selvfølgelig sådan en oversize-jeg-har-lige-fundet-den-i-skabet-en, så jeg kan være rigtig hip (og lige i det, jeg sagde hip, blev jeg aldrig nogensinde…hip…igen).

Den er faktisk også ok. Bevares, som alt andet er den jo pænere på et knoglestativ på omkring de 45 kilo. Og den, eller jeg, ligner på ingen måde billedet. Men den er ok. Jeg er i overvejelse. Største minus er, at den lugter vanvittigt meget af kemikalier. Hvad fanden er der med din denimting, der lugter af benzintank?
Måske skal jeg en tur forbi Urban Outfitters sammen med alle de unge og se, om de kan sporte et bedre alternativ.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *