Viagra

top og bund fra stillehavet

mandag, september 1, 2014 4 0

3563678682_8fa92f6e56_oTop 4:

At kigge til venstre ud af dykkermasken for bare at se gråt, gråt, gråt og så et øje. Og så konstatere, at en delfin har sneget sig helt op på siden af dig og gerne vil klappes. Sådan rigtigt.

At gå ned på åben vand, blive omringet af 5-6 delfiner, svømme videre ind i en barracudastime, følge strømmen hen over ryggen på en skildpadde og til sidst blive overhalet af 4,5 meter hammerhaj, komplet med flagrende sugefisk hængende alle steder.

At fange 14 kg og 1,53 m fisk. Mad til to både i tre dage. Og min mest fysisk krævende indsats ever. Go home, Ironman. Ha.

At beslutte sig for at erobre en 6 kvm stor ø og opkalde den efter sig selv.

Bund 4:

25 timers søsyge. Inklusive nattevagt. Håbede så meget på, jeg ville ramme en hval med mit bræk. Eventuelt få det blæst tilbage i hovedet – bare for at kunne fortælle historien.

Den dag, der gik hul på en benzindunk på dækket. Turde ikke stå op.

Klamme bundtslam/skidtslam-agtige sugefisk, der sætter sig fast på ens dykkerdragt og skal tæves væk med døde koraller.

At få melding om natten: “Vi har revet os løs. Vi har ramt koraller. Vi lækker måske. Vi skal have hjælp.”

4 Comments
 • Skalotteløg
  september 1, 2014

  Fandme heldigt, der lige blev tilføjet noget skidt, ellers havde jeg trykket ‘unfollow’ I ren og skær jalousi! De to første oppere er den ultimative drøm!! :D

  • Omveje
   september 1, 2014

   Ha ha, I hear you. Det er sgu for meget af det gode. Men det var klart også noget allerøverst på min drømmeliste. Hvis jeg nu var blevet to måneder længere på båden, havde der også været pukkelhvaler på snorkeltur. Og var jeg blevet to år længere, havde den stået på spækhuggere på snorkeltur. Og dér fik jeg også lyst til at unfollowe dem ombord!

 • Charlotte
  september 1, 2014

  Hvad var det for en tur du var på og hvorhenne? Det lød helt FANTASTISK!! Scuba eller snorkel? Er selv lidt af en dykker-nørd og kan klart anbefale Seychellerne!! ;)

  • Omveje
   september 1, 2014

   Det var ganske fantastisk, og jeg kunne godt finde på det igen. Jeg sejlede nogle måneder i Fransk Polynesien på en dansk sejlbåd. Vi snorklede selvfølgelig af og til, men dykkede mest – 2-3 gange om dagen. Jeg tog certifikat ombord, så det var nogle ret vilde første dyk med hundredevis af hajer på én gang, delfiner, skildpadder, der bed i ens manometer, limfisk, barracudaer, rokker osv.
   Stor oplevelse. Skrev lidt om det her også http://omveje.com/fortaellefredag-fragmenter-fra-stillehavet/
   Seychellerne lyder også fantastisk – står helt klart på ønskelisten!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *