Viagra

triviatirsdag: de grå hår

tirsdag, oktober 20, 2015 0 0

1317056513437006

Hvorfor bliver man gråhåret?

Der er faktisk en del teorier omkring det her. Men så vidt jeg lige kan finde frem til i min sparsomme research, er den nyeste overbevisning, at det simpelthen handler om brintoverilte.

Håret skulle rent faktisk have sit eget personlige blegningsprodukt, en slags brintoverilte, som hårrødderne selv danner. Efterhånden som hårsækkene bliver ældre og mere slidte, ophobes brintoverilten i dem, og den begynder at blokere for produktionen af melamin, som er det, der giver håret farve.

 

Bonusinfo: Engang i 8. klasse skulle vi undersøge “et eller andet” i klassen. De fleste drenge spurgte intelligente spørgsmål som “Findes der UFO’er?”, og jeg var hende den trælse, der irettesattene påpegede, at det ikke var et spørgsmål, man kunne svare på, da der i sagens natur fandtes “uidentificerede flyvende objekter”. (Der må kastes op her). Nå, men jeg satte mig for at undersøge, hvorfor man blev gråhåret. Jeg fik en engelsk professor i røret og blev temmelig skrækslagen (havde og har til dels stadig en form for telefonskræk) og fik blot registreret noget med, at han sagde, at de elektriske impulser i håret standsede. Så det tog jeg for gode vare og skrev ned som mit svar.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *