Viagra

nogens omveje, andres genveje – eller overskud fra garderoben

søndag, marts 5, 2017 0 0

Jeg skal lige starte et andet sted: Tak, tak, tak for jeres mange kommentarer, hvor I stemmer i og kan identificere jer med indlægget fra i går. Det er på en mystisk måde rart, at vi er flere i samme båd. Sådan er det jo med den slags ting. Selvom det egentlig ville være smart, at der var færre i den båd.

Nu til noget helt andet og dejligt overfladisk.

I forbindelse med det her indlæg, hvor jeg konstaterede, at jeg burde skille mig af med en bestemt buksedragt, spurgte nogen, om jeg ikke bare oprettede en byttebiks. Det har jeg så ikke gjort. Jeg har oprettet en lille vejsidebod med rimelig lave priser på langt det meste. Man betaler via paypal i shoppen, men man kan også godt skrive til mig på omvejeblog@gmail.com og klare den på mobilepay eller afhentning  – hvis man altså ikke, jf. gårsdagens indlæg, får tics over den situation (det gør jeg faktisk ofte selv, men enten gør jeg det alligevel pga. de skidehøje portopriser eller også sætter jeg min mand til at klare det!). Jeg stiller bare ikke op med flere billeder af ting på og alt det der. Min erfaring (hence det her indlæg) siger mig, at det ikke rigtig fører til noget.

Oh well. Nu er det der, hvis nogen kan få glæde af det. Der kommer lidt mere på løbende. Blandt andet den berømte buksedragt med den manglende knap og måske noget bolig.

Og og og nårh ja, man finder boden her http://omveje.tictail.com/.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *