Viagra

søndagssmadret, gul cellofan og jay

søndag, november 2, 2014 2 0

914446_886896957988654_1889237748_n

I dag er jeg gået i stykker. Sådan helt. Hvor jeg skrottede alle planer om at udstillinger i Øksnehallen (er ellers ret begejstret for Ingerlise Viknes malerier), Hubertusjagt eller noget som helst, der indeholdt andet end søvn, tv og joggingbukser. Eventuelt lidt kindsavl.

Weekenden har budt på smukke ting som Zetland Live med en koncentration af kendissser, som ville have fået flere af mine bekendtskab fra det jyske til at implodere på stedet, awkward moments med Jay og hans dame, en dansende høne, tre timers jagt på gul cellofan, en-bedste-udklædning-pris, adskillige rollatorer og en første gang i Ungdomshuset.

Men det må jeg lige komme lidt nærmere ind  på i de kommende dage. Lige nu er Transformers, kaffe og sofa de ting, min verden består af. Og to IKEA-poser på gulvet – en med gamle cd’er, jeg har så uendeligt svært ved at smide ud, men også er ret træt af at slæbe rundt på, og en med strømper, der skal matches. Sidstnævnte er min absolut hadebeskæftigelse. Ønsker mig stadig noget, der kan gøre den proces lettere. Og samle alle hårene i vaskemaskinen.

Næste uge byder også på ganske fine ting som “Vi sidder bare her“, en kæreste, der kommer hjem efter 2,5 uger i USA, De tre musketerer på Østre Gasværk og en søster-mor-juletur i det jyske. Hurra for det. Hvis jeg altså overlever resten af søndagen.

 

 

pic: @akirkelund/IG

2 Comments
 • B
  november 3, 2014

  Mit liv er også for kort til at matche strømper. Ikke fordi alle sekunder af mit liv er optaget af vanvittigt vigtige gøremål, men strømpe-bingo er simpelthen for kedeligt.
  Min løsning er kun at have sorte strømper, og så fisker man bare to, kigger lidt på dem. Tjekker evt. om de har nogenlunde samme bredde elastik/rib foroven, og i sådan cirka 95-99% af tilfældene er dommen: close enough :)

  • Omveje
   november 3, 2014

   Faktisk har vi lige købt et ordentligt læs nye sorte strømper. Tanken var så, at resten skulle ud. Men det skal man også lige tage sig sammen til (de lå jo vaskekurven)!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *