Viagra

3 måder at bruge en nettopose på

lørdag, november 15, 2014 0 0

Når det kommer til udklædning, kan jeg godt lide at folde legebarnet ud. Synes faktisk, det er lidt sjovt. Bevares, udklædningsfester er ikke altid sjove, og indimellem er det også voldsomt grænseoverskridende, når man inviteres med en flok, man knap kender. Men finde-på-kostume er titusind gange federe end at dukke op i det..

Sådan har min far det også – altså kostumer er sjove – og da jeg efter otte år i træk som heks, fordi jeg var bange for, andre skulle være det, hvis jeg ikke var det, skulle være noget andet, satte min far alle mennesker i kommunen (bogstaveligt talt) i omdrejninger, så jeg kunne blive det vildeste frimærke i verden.

Nå, men tilbage på sporet. Nettoposer. Nettoposer er vejen frem, når det kommer til udklædninger. De kan forestille alt. Alt. Blandt mine smukke højdepunkter gennem ti år findes:

1. Klædt ud som Netto (ja, okay, eller billig slut, om man vil)

Skærmbillede 2014-11-15 kl. 15.04.56

Plus: Let!

Minus: Ikke fedt at kaste op i i matematisk kantine på Aarhus Uni. Eller nogen steder, forestiller jeg mig. Man kan ikke, under nogen omstændigheder, ånde i det. Skulle jeg hilse også sige.

 

2. Klædt ud som Shake

Skærmbillede 2014-11-15 kl. 15.18.30

Plus: Skidelet og skideoriginalt

Minus: Ikke rigtig noget, faktisk. Andet end at man har en fjollet hat på, som ligner en sæk bleer, men hvem elsker ikke det.

 

3. Klædt ud som Werther’s Echte

IMG_9767

Plus: Orignalt (høhø)

Minus: At man har et slags fatsuit på (i dette tilfælde med boblewrap inden i) og en meget stram elastik om halsen.

Bonus: Allerhelst skulle det vel være med gul cellofan, men det var ikke til opstøve. Og voilá, Nettopose er din ven.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *